Πάρος: Πέντε χρυσαφένιες παραλίες της βραβεύτηκαν με «Γαλάζια Σημαία»!

18 Μαϊος 2021 16:22

Για ακόμη μια χρονιά οι ελληνικές παραλίες διέπρεψαν! 545 ακτές και παραλίες της Ελλάδας βραβεύτηκαν με «Γαλάζια Σημαία» και η χώρα βρέθηκε στην 2η θέση παγκοσμίως μεταξύ 49 χωρών κατακτώντας το 13,5% των συνολικά βραβευμένων παραλιών παγκοσμίως.

Μεταξύ των βραβευμένων για την καθαρότητά τους παραλιών είναι και 5 της Πάρου. Λιβάδια, Λογαράς, Μάρπησσα/Χρυσή Ακτή, Πούντα και Τσερδάκια, ξεχώρισαν και τιμήθηκαν από τη διοργάνωση κάνοντας γνωστό κάτι που ήδη γνωρίζαμε: Ότι τα νερά του νησιού είναι πεντακάθαρα, κρυστάλλινα και δελεαστικά προσφέροντας ασφάλεια, αναψυχή και χαλάρωση σε ντόπιους και κυρίως επισκέπτες! Όσοι είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν στις παραλίες της Πάρου και να απολαύσουν τις χάρες τους το ξέρουν ήδη καλά!

Η βράβευση αφορά και άλλες παραλίες των Κυκλάδων ωστόσο. Μία της Άνδρου, μία της Τήνου και μία της Μυκόνου, έξι της Σύρου, τρεις της Κέας – Κύθνου, τρείς της Νάξου και της τρεις της Μήλου, και 9 της Σαντορίνης, είναι μεταξύ των ελληνικών παραλιών από «χρυσάφι», που μεταξύ άλλων, ανύψωσαν την Ελλάδα στη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για το 2021.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos