Πάρος: Εστίαση μετά μουσικής και… αρκετής αισιοδοξίας για τη θερινή σεζόν στο νησί!

10 Ιουνίου 2021 20:06

Η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος και η σαφέστερα καλύτερη επιδημιολογική εικόνα στη χώρα, επιτρέπουν μέτρα χαλάρωσης και επανόδου σε μια σχετική κανονικότητα.

Μια χαλάρωση και ένα άνοιγμα κοινωνικών και οικονομικών δραστηριοτήτων ωστόσο, το οποίο γίνεται με περίσκεψη σύμφωνα με τα εκάστοτε επιδημιολογικά δεδομένα που προκύπτουν ανά περιοχή της χώρας.

Έτσι λοιπόν πρόσφατα αποφασίστηκε από την πολιτεία η κυκλοφορία να παραταθεί μέχρι τη 1:30 τη νύχτα, και πλέον, από το Σάββατο 12 Ιουνίου οι βραδινές μας έξοδοι να γίνονται μετά… μουσικής που επανέρχεται στην εστίαση σε εξωτερικούς χώρους και μόνο με καθήμενους πελάτες.

Στη Πάρο τώρα που διανύει τις πρώτες μέρες της επίσημης τουριστικής σεζόν, το νησί «βλέπει» σταδιακά μεν αλλά σταθερά τους επισκέπτες να πυκνώνουν. Το νέο «άνοιγμα» για τη μουσική, έχει φέρει χαμόγελα αισιοδοξίας σε επαγγελματίες της εστίασης και της διασκέδασης αλλά και στον κόσμο.

Τα πάντα είναι έτοιμα, όλα είναι στην εντέλεια προκειμένου να υποδεχτούν από το Σάββατο όλους εκείνους που μετά από μήνες «σιωπής» και lockdown θα θελήσουν να χαλαρώσουν ή να διασκεδάσουν με μουσική, με τη τήρηση φυσικά όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται.

Εν αναμονή λοιπόν της 12ης Ιουνίου, ημέρα ή μάλλον …νύχτα που η κίνηση στην Πάρο θα ζωηρέψει και πάλι, και όλα θα δείχνουν ότι πορευόμαστε προς ένα καλοκαίρι, ενδεχομένως καλύτερο από το αρκετά δύσκολο περσινό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos