Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου

14 Ιουνίου 2021 17:14

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Παρασκευή 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας και για τα μέλη του ΔΣ που δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα1ο: Περαίωση εργασιών σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης μελέτης με αντικείμενο: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αρχιλόχου», οριστική παραλαβή μελέτης και έγκριση των Τευχών Δημοπράτησης.

Θέμα2ο: Έγκριση 1ου ΑΠΕ για το έργο: «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αστέρα».

Θέμα3ο: Έγκριση του Πρακτικού Ι του ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο με τίτλο: «Ολοκλήρωση αντικατάστασης κεντρικού δικτύου ύδρευσης από Δεξ. Αγ. Υπακοής μέχρι Δεξ. Αγ. Αναργύρων Παροικιάς».

Θέμα4ο: Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών ύδρευσης».

Θέμα5ο: Ανασκόπηση - απολογισμός πεπραγμένων προηγούμενης χρονιάς και παρουσίαση στατιστικών στοιχείων έτους 2020.

Θέμα6ο: Ορισμός επιτροπής εκτίμησης αξίας ακινήτου για διεκπεραίωση υπόθεσης δουλείας διέλευσης.

Θέμα7ο: Απόφαση ΔΣ για υποβολή αιτήματος αναγνώρισης κοινόχρηστης οδού για την πρόσβαση σε κεντρική δεξαμενή της ΔΕΥΑΠ.

Θέμα8ο: Ορισμό Προϊσταμένου Διοικητικού Τμήματος της ΔΕΥΑΠ.

Θέμα9ο: Απόφαση ΔΣ για έγκριση ανάθεσης παροχής υπηρεσιών για την κάλυψη επειγουσών αναγκών αποκατάστασης βλαβών οδοστρωμάτων και αντικατάστασης ελαττωματικών υδρομετρητών, λόγω θερινής περιόδου.

Θέμα10ο: Αίτηση εξόδων μετακίνησης, διαμονής και συμμετοχής του Αν. Προέδρου ΔΣ ΔΕΥΑΠ κ. Βατίστα Ρούσσου, σε συνέδριο φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέμα11ο: Θέματα-Αιτήσεις συνδρομητών.

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Πούλιος Γεώργιος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos