Πάρος: Αυξητικές σε σχέση με πέρσι οι τάσεις των κρατήσεων στα ξενοδοχεία του νησιού…

14 Ιουνίου 2021 18:04

test1

test2

test2

Ενθαρρυντικές φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής οι τάσεις των κρατήσεων στα ξενοδοχεία της Πάρου για την high season του καλοκαιριού, δηλαδή τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου – Αντιπάρου κα. Μάνια Αμπατζή, μπορούμε να μιλάμε για φετινή αυξητική ροπή συσχετίζοντάς την με το περσινό ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι.

Οι επαγγελματίες του κλάδου, ευελπιστούν η τουριστική περίοδος να επιμηκυνθεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, πολλές συγκυρίες θα παίξουν τελικά βαρύνοντα ρόλο στις τουριστικές επισκέψεις στην Ελλάδα αλλά και στα νησιά όπως η Πάρος.

Η πρόοδος του εμβολιαστικού εγχειρήματος και το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης των νησιωτών, η καραντίνα που επιβάλλουν οι χώρες κατά την επιστροφή των ταξιδιωτών, η επαγρύπνηση που χρειάζεται από όλους για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και την αποφυγή «κλεισίματος» της τοπικής οικονομικής ζωής, αποτελούν κατά την κα. Αμπατζή καθοριστικότατους παράγοντες που θα κρίνουν τελικά το κατά πόσο οι αισιόδοξες τάσεις που διαφαίνονται αυτή τη στιγμή στις κρατήσεις θα γίνουν πραγματικότητα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos