H MTC νέο μέλος της ASTA

23 Ιουνίου 2021 15:40

Νέο μέλος της αμερικανικής ένωσης ταξιδιωτικών συμβούλων ASTA (American Society of Travel Advisors) έγινε η MTC GROUP. Η σχετική απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της διεύρυνσης των συνεργασιών της εταιρίας συμβούλων για την αποτελεσματικότερη διείσδυση και στην αμερικανική ήπειρο.

Σε πρόσφατη συνάντηση του Νότη Μαρτάκη με τον Πρόεδρο του ελληνικού τμήματος της ASTA Λεωνίδα Μπαμπάνη συζητήθηκαν οι δράσεις που μπορεί να δρομολογηθούν στο άμεσο μέλλον για λογαριασμό των προορισμών με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρία, με πρώτη την αξιοποίηση των επαφών στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου ASTA Global Convention που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Αυγούστου 2021 στο Σικάγο. To Συνέδριο της ASTA συγκεντρώνει πάνω από 2000 συνέδρους και όπως αναμένεται φέτος θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την επανεκκίνηση του τουρισμού, αφού , πέρα από την παροχή γνώσης στους συνέδρους ,θα δώσει την ευκαιρία για σημαντικές δικτυώσεις.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπαμπάνης, «από το φθινόπωρο του 2021, ενδέχεται να έχουμε τρεις αεροπορικές εταιρίες που θα συνεχίσουν να πετούν από την Αμερική στην Ελλάδα, την United Airlines, την American Airlines, και την Emirates ,γεγονός που ενδυναμώνει την διείσδυσή μας στην αγορά αυτή».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos