Πάρος: Απευθείας πτήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο με τον αριθμό των κρατήσεων να αυξάνεται ραγδαία…

23 Ιουνίου 2021 17:24

test1

test2

test2

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου, η Πάρος πρόκειται να «υποδεχτεί» τις πρώτες απευθείας πτήσεις του ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά Ολλανδικού tour operator Suneweb, με τουρίστες από την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Σημειώνεται ότι το Sunweb Group αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πανευρωπαϊκά ταξιδιωτικούς πράκτορες και είναι ο κορυφαίος διαδικτυακός πάροχος πακέτων διακοπών σε προορισμούς ειδικά για ηλιοθεραπεία και χειμερινά σπορ.

Ικανοποιεί κάθε χρόνο περισσότερους από ένα εκατομμύριο πελάτες και διαθέτει κύκλο εργασιών άνω των 600 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το Sunweb και αφορούν στο φετινό καλοκαίρι, ο αριθμός των κρατήσεων αυξάνεται ραγδαία και μάλιστα πολλές είναι αυτές της τελευταίας στιγμής. Το γεγονός ότι ορισμένα δημοφιλή Ελληνικά νησιά είναι έτοιμα να υποδεχτούν τουρίστες, έχει δώσει ώθηση στις κρατήσεις και τα πράγματα μέχρι στιγμής τουλάχιστον, παρουσιάζονται ευοίωνα για του μήνες της high season που έρχονται.

Εκτός από την Πάρο, τις πρώτες πτήσεις από την Ολλανδία και το Βέλγιο θα «υποδεχτούν» στις 24/6 η Νάξος και η Σαντορίνη. 

amorgos logo 745x289

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos