N. Xαρδαλιάς: «7πλασιάστηκαν τα κρούσματα Covid – 19 στην Πάρο - Στο «πορτοκαλί» επίπεδο αυξημένης επιτήρησης το νησί, στο «κίτρινο» η Αντίπαρος»

15 Ιουλίου 2021 18:40

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιάς, το νησί της Πάρου 7πλασίασε τα κρούσματά του τις τελευταίες ημέρες.

Έτσι στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας το νησί γίνεται από «κίτρινο», «πορτοκαλί» δηλαδή επιπέδου αυξημένης επιτήρησης η οποία συνεπάγεται τη λήψη μέτρων προς εφαρμογή, ενώ επίπεδο ανεβαίνει και η Αντίπαρος που από «πράσινη» γίνεται «κίτρινη».

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά κλιμάκια του ΚΟΜΥ θα μεταβούν στο νησί για εκτεταμένο testing ενώ όπως ανακοίνωσε οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στις τουριστικές επιχειρήσεις και στην εστίαση θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν test δύο φορές την εβδομάδα, ένα self test και ένα rapid test.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos