«Le Bougainville»: To εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο – mega yacht που έφερε «αέρα» χλιδής στην Πάρο!

15 Ιουλίου 2021 20:45

Έχει μήκος 131μ. πλάτος 18 μ. και μπορεί να μην θαμπώνει το βλέμμα με το μέγεθός του αφού αποτελεί μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιο, ωστόσο η υπερπολυτέλεια και οι ανέσεις του είναι το μεγάλο του ατού καθώς μεταφέρει τουρίστες εύπορους που τις αναζητούν.

Το όνομα του 5άστερου mega yacht πλοίου που κατέπλευσε την Πέμπτη 15 Ιουλίου στον κόλπο της Παροικίας είναι «Le Bougainville» και είναι αφιερωμένο στο διάσημο ναύαρχο και εξερευνητή της Γαλλίας Louis Antoine de Bougainville. Ανήκει εξάλλου στην εταιρεία γαλλικών συμφερόντων Ponat Cruises που δραστηριοποιείται κυρίως σε πολυτελείς κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και πλέει υπό γαλλική σημαία.

Το μπλε χρώματος όμορφο κρουαζιερόπλοιο, είναι χωρητικότητας 184 επιβατών, διαθέτει 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος.

Ο αριθμός των τουριστών υψηλών βαλαντίων που μετέφερε προσεγγίζοντας την Πάρο στις 15/7 ήταν 176 άτομα κατά το 50% Γάλλοι και οι υπόλοιποι από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είχε καταπλεύσει και πάλι στην Πάρο στις 10/7 και η επόμενη άφιξή του στο νησί είναι στις 15 Αυγούστου.

LE OUGAINVILLE

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos