Πάρος – Αντίπαρος: «Βροχή» λουκέτων και προστίμων σε νυχτερινά καταστήματα διασκέδασης

26 Ιουλίου 2021 14:20

Σε «κόκκινη» επιτήρηση βρίσκονται Πάρος και Αντίπαρος λόγω της πρόσφατης αύξησης κρουσμάτων της νόσου Covid - 19.

Για την αποφυγή διασποράς του ιού, γίνονται τις τελευταίες μέρες αυστηροί, σαρωτικοί έλεγχοι σε καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης που βρίσκονται και στα δύο νησιά, οι οποίοι έχουν επιφέρει «βροχή» προστίμων και λουκέτων.

Για παραβάσεις μη καθήμενων πελατών σε 2 μπαρ στην Πάρο και σε 2 μπαρ στην Αντίπαρο επιβεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 2.000 ευρώ στο καθένα και επιβλήθηκε 7ήμερο λουκέτο.
Σε περιπτώσεις υποτροπής, το πρόστιμο θα που θα επιβληθεί θα είναι 20.000 ευρώ και θα επιβληθεί 15ήμερο σφράγισμα του καταστήματος.

Το μοντέλο επιτήρησης τύπου Πάρου που συνίσταται σε πολλούς, επισταμένους ελέγχους ώστε να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού, φαίνεται να είναι το επικρατέστερο μέτρο της πολιτείας το οποίο θα υιοθετηθεί και σε άλλα νησιά που παρουσιάζουν επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα, όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Ρόδος, η Ζάκυνθος και η Κέρκυρα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos