Πάρος: Έκλεισαν Ι.Μ. Λογγοβάρδας και Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων λόγω κρούσματος κορωνοϊού

06 Αυγούστου 2021 01:35

Με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας, κλειστή θα παραμείνει η Ιερά Μονή Λογγοβάρδας καθώς εκεί υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού.

Κλειστός επίσης για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει και ο Ιερός Ναός Αγ. Αποστόλων στις Καμάρες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας είναι η εξής:

Κατόπιν εκδηλώσεως κρούσματος νέου κορωνοϊού (covid-19) σε αδελφό της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας Πάρου, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και για την αποφυγή διασποράς του ιού, ανακοινώνεται ότι η Ιερά Μονή θα παραμείνει κλειστή για τους πιστούς επί 14 ήμερο, έτσι ώστε οι εγκαταβιούντες εντός της Μονής να μην έλθουν σε επαφή με άλλα πρόσωπα εκτός της Μονής (προληπτική καραντίνα).

Αντιστοίχως ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Καμαρών Πάρου, ο οποίος εξυπηρετείται λειτουργικά από την Ιερά Μονή Λογγοβάρδας, θα παραμείνει κλειστός για το ίδιο διάστημα.

Ευχόμεθα ο Θεός, με τις πρεσβείες της Τπεραγίας Θεοτόκου, να απομακρύνει ταχέως τον ιό και την δοκιμασία από την παλαίφατη και ιστορική Ιερά Μονή, από τον τόπο μας γενικότερα αλλά και από όλο τον κόσμο.

ΕΚ ΣΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΣΡΟΠΟΛΕΩΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos