Ανακοίνωση Δήμου Πάρου προς τους Επισκέπτες ενόψει 15 Αυγούστου

06 Αυγούστου 2021 11:46

Ο Δήμος Πάρου, ενόψει του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την πανδημία του

κορωνοϊού και των μεταλλάξεων του καθώς και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ., στο πλαίσιο της λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας, ανακοινώνει ότι αναστέλλονται όλες οι καθιερωμένες εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, της μεγαλύτερης θρησκευτικής εορτής του νησιού που πραγματοποιούνταν στην Πάρο τα τελευταία χρόνια..

Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος θα είναι και ο φετινός για την Πάρο, μιας και η μεγαλύτερη Θεομητορική εορτή της Χριστιανοσύνης θα γιορταστεί με λιγότερο εμφατικό τρόπο απ’ ότι συνήθως. Είναι σημαντικό όμως να επιδείξουμε όλοι αίσθημα υπευθυνότητας και να τηρήσουμε τα μέτρα που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς, προκειμένου να παραμείνουμε στο πλαίσιο αυτό ασφαλείς, κάτοικοι και επισκέπτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos