Πρόσκληση τακτικής σύγκλησης γενικής συνέλευσης μετόχων Πάρκου Πάρου Α.Ε

19 Αυγούστου 2021 12:22

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας (άρθρο 15, παρ.1), ο Δήμαρχος Πάρου, καλεί, για λογαριασμό της εδρεύουσας στην Πάρο Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΑΡΟΥ ΑΪ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΤΗΣ" και τον διακριτικό τίτλο "ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.", με αριθμό μητρώου 68114/81/Β/9/05 και αριθμό ΓΕΜΗ 048485138000, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ως μετόχους της Δημοτικής Α.Ε. σε Τακτική Σύγκληση, Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 10η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00μ.μ., μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση του ισολογισμού της εταιρικής χρήσης 2020 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση της συνολικής διαχείρισης της Εταιρείας, από το Διοικητικό Συμβούλιο και την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών για τα πεπραγμένα της χρήσης 2020.
ΘΕΜΑ 3ο: Εκλογή δύο (2) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών ελεγκτών για την νέα χρήση έτους 2021.
ΘΕΜΑ 4ο: Διάθεση των κερδών της χρήσης 2020.
ΘΕΜΑ 5ο: Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις γενικού ενδιαφέροντος για την Εταιρεία.
Στη γενική συνέλευση δικαιούται να συμμετάσχει κάθε μέτοχος, ο οποίος έχει και αποδεικνύει την ιδιότητα αυτή κατά την ημέρα διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης.
Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην τακτική Γενική Συνέλευση οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας, ή σε οποιαδήποτε τράπεζα στην έδρα της εταιρείας και να υποβάλλει τα σχετικά έγγραφα κατάθεσης, ή τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, ή ενδεχομένως, και από απόσταση, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Ο Δήμαρχος Πάρου

 Μάρκος Ι. Κωβαίος

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos