Σοφία Αλιμπέρτη - Γιάννης Πάριος | Οι στιλάτοι ταλαντούχοι γιοι τους κάνουν διακοπές στην Πάρο

19 Αυγούστου 2021 17:15

Στην ιδιαίτερη πατρίδα τους όπου και διατηρούν εξοχική κατοικία βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι δύο γιοι της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου.

Τα δύο αδέρφια είναι πολύ αγαπημένα ενώ η καλλιτεχνική τους φλέβα λόγω της ηθοποιού και του τραγουδιστή είναι δεδομένη. Ο Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης ασχολείται με τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία ενώ ο μικρότερος Good Job Nicky (κατά κόσμον Νικόλας Βαρθακούρης) με το τραγούδι στο οποίο και σημειώνει τεράστια επιτυχία. Αν και οι δύο ασχολούνται με τον χώρο του θεάματος διατηρούν ένα ιδιαιτέρως χαμηλό προφίλ προτιμώντας να προβάλλουν μόνο τη δουλειά τους στα social media.

Η καλή τους φίλη Θέμιδα Σακελλαρίου τούς απαθανάτισε στα σοκάκια της Πάρου και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα παρατηρήσεις κι εσύ παρακάτω, τα δύο νεαρά αγόρια έχουν το δικό τους ωραίο εναλλακτικό στιλ.

aliberti paidia

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos