Πάρος: To εντυπωσιακό, υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Shadow κατέπλευσε στο νησί

19 Σεπτεμβρίου 2021 20:00

Σεπτέμβριος κι απ΄ότι φαίνεται το λιμάνι της Πάρου συνεχίζει να είναι σταθμός ταξιδιών κρουαζιέρας και μάλιστα luxury προδιαγραφών, γεγονός που αναβαθμίζει ποιοτικά τον τουρισμό σε μια περίοδο συγκυριακά δύσκολη για το συγκεκριμένο είδος θαλάσσιας αναψυχής.

Το πρωί της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου, κατέπλευσε στην πρωτεύουσα της Πάρου το εντυπωσιακό, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Shadow μεταφέροντας 250 τουρίστες κυρίως Αμερικανούς. Στο πλοίο μήκους 186 μ. και πλάτους 24,80 μ. τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας καθώς είναι εξ΄ολοκλήρου covid – free σε επιβάτες και πλήρωμα.

Ανήκει στην εταιρεία Silversea Cruises η οποία ειδικεύεται παγκοσμίως σε υψηλής ποιότητας, υπερπολυτελείς κρουαζιέρες και θα αναχωρήσει το βράδυ της Κυριακής στις 11 από την Πάρο για τους επόμενους σταθμούς του ταξιδιού του.

Ιδιαίτερο στοιχείο των πλοίων της εταιρείας είναι οι μοναδικές εμπειρίες που προσφέρονται στους φιλοξενούμενους τουρίστες και η ένταξη τοπικών στοιχείων από τους προορισμούς στο πλαίσιο της κρουαζιέρας.

silver sandow2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos