Το Κέντρο Υγείας Πάρου ευχαριστεί το Δήμο

27 Οκτωβρίου 2021 20:16

Η Διοίκηση του ΚΥ Πάρου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Πάρου, αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο για την μέχρι τώρα συνεργασία και τη βοήθειά του.

Συγκεκριμένα:

Ο Δήμος Πάρου έχει αναλάβει την προμήθεια των αναλωσίμων του μοριακού αναλυτή PCR για κορωναϊό του ΚΥ Πάρου (αγοράστηκαν 200 αντιδραστήρια τα οποία αναλώθηκαν ενώ αναμένονται νέα)
Διαθέτει σε τακτική βάση υπαλλήλους για την αποθήκευση, την μεταφορά και την τροφοδοσία με αναλώσιμα και λοιπά υλικά του ΚΥ

Προβαίνει αμέσως σε προληπτική απολύμανση των χώρων του ΚΥ όταν αυτό του ζητηθεί

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Φίλων του ΚΥ, τον Έπαρχο κ. Μπιζά, καθώς και τον μεγάλο αριθμό επώνυμων και ανώνυμων δωρητών του ΚΥ οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά να ξεπεραστούν τα εμπόδια που προέκυψαν από την πρόσφατη πανδημία (θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση στο μέλλον).

Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος Πάρου δεν έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα σε θέματα που αφορούν την λειτουργία του ΚΥ Πάρου ούτε φυσικά και την οποιαδήποτε υποχρέωση να το υποστηρίζει με εργαζομένους ή υλικά.

Η Διοίκηση του ΚΥ Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos