ΓΕΛ Πάρου: Από την έναρξη του σχολικού έτους συνολικά 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα - Ευχαριστήριο προς το Κέντρο Υγείας Πάρου

01 Νοεμβρίου 2021 13:36

Αμέσως μετά τον Αγιασμό είχαμε το πρώτο κρούσμα στο σχολείο μας. Ακολουθήσαμε πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και τις οδηγίες της υπηρεσίας μας, προβήκαμε σε ιχνηλάτηση επαφών και γενικά πράξαμε τα δέοντα.

Κατά τον ίδιο τρόπο ενεργήσαμε και κατά την εμφάνιση του 2ου κρούσματος 10 ημέρες μετά. Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί από την έναρξη του σχολικού έτους συνολικά 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Για κάθε κρούσμα που εμφανίζεται είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε ιχνηλάτηση επαφών και οι μαθητές/τριες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει υποχρεούνται να πραγματοποιήσουν κάποια rapid test σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ενώ οι εμβολιασμένοι και νοσήσαντες απλώς self test.

Κάθε φορά που χρειάστηκε οι μαθητές μας να υποβληθούν σε rapid test, ζητήσαμε τη συνδρομή του Κέντρου Υγείας Πάρου και ανταποκρίθηκε με προθυμία. Οι μαθητές μας με τη συνοδεία της Υπεύθυνης Covid ή κάποιου άλλου εκπαιδευτικού μετέβαιναν από το σχολείο στο Κ.Υ. και χωρίς καμιά ταλαιπωρία υποβάλλονταν σε rapid test. Το ίδιο συνέβη και χθες Κυριακή, 31.10.2021, όπου οι μαθητές συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια του Σχολείου πραγματοποίησαν το rapid test.

Θα ήθελα εκ μέρους όλων μας, να εκφράσω θερμές ευχαριστίες, προς το Κέντρο Υγείας Πάρου, ιδιαιτέρως προς την Πρόεδρο Δ.Ε., κ. Μαρία Κουτσονικολή, καθώς και τους γιατρούς για την άμεση κι έγκαιρη εξυπηρέτηση των μαθητών μας και την έως τώρα άψογη συνεργασία καθώς και για την προσφορά τους προς τη Σχολική κοινότητα και μάλιστα κάτω υπό δυσχερείς συνθήκες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos