Πάρος: Τεχνικά έργα στη περιοχή του λιμανιού της Παροικίας

03 Νοεμβρίου 2021 19:44

Την περίοδο αυτή πραγματοποιείται έργο ασφαλτόστρωσης στη ζώνη λιμένος της Παροικίας, με σκοπό τον ευπρεπισμό και εξωραϊσμό της περιοχής αλλά και την καλύτερη πρακτική λειτουργικότητα του χώρου γύρω από το λιμάνι.

Επίσης και πάλι για την ευρύτερη περιοχή του λιμανιού, πρόκειται να εκπονηθεί μελέτη για τον καθαρισμό του υπόγειου αγωγού όμβριων υδάτων που καταλήγει στη θάλασσα. Υπενθυμίζεται, ότι προ ολίγων μηνών, κοντά στην πιάτσα των ταξί, είχε υποχωρήσει το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να ανοιχτεί λακκούβα η οποία προέκυψε από το γεγονός ότι από το σημείο διερχόταν υπογείως αγωγός όμβριων υδάτων.

ergasies limai 01

Με αφορμή τη ζημία, πραγματοποιούνται ολοκληρωμένες τεχνικές εργασίες αποκατάστασης, μέρος των οποίων είναι και ο καθαρισμός του αγωγού όμβριων. Η αποκατάσταση της υποχώρησης του οδοστρώματος με το κλείσιμο της λακκούβας θα γίνει μετά το πέρας των εκτεταμένων εργασιών στην περιοχή που έχουν στόχο την καλύτερη και μόνιμη επισκευή του οδοστρώματος.

Τέλος τo επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η απαιτούμενη αδειοδότηση για την ασφαλτόστρωση και της υπόλοιπης παραλιακής οδού.

ergasies limai 03

ergasies limai 04

ergasies limai 05

ergasies limai 07

ergasies limai 08

ergasies limai 09

ergasies limai 10

ergasies limai 11

ergasies limai 12

ergasies limai 13

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos