Πάρος – Χριστούγεννα: Ένα μαγευτικό, υπέρλαμπρο σκηνικό ο στολισμός του νησιού! (Βίντεο)

25 Δεκεμβρίου 2021 18:03

Δεύτερα Χριστούγεννα σε συνθήκες πανδημίας, κι όμως η λάμψη της γιορτής αναδίδει το «άρωμά» της παρά το γενικό μούδιασμα που προκαλεί η σκιά της νέας μετάλλαξης.

Θέλουμε όλοι να νιώσουμε τη χαρά και τη μαγεία των πιο λαμπερών ημερών του χρόνου, επιζητούμε έστω και χωρίς πολυπληθείς γιορτινές εκδηλώσεις, να αισθανθούμε τη γλύκα και τη θαλπωρή της παραμυθένιας ατμόσφαιρας που δημιουργεί ο στολισμός!

Αυτό ακριβώς το μαγευτικό κλίμα σε πείσμα των χαλεπών καιρών αποπνέει η Πάρος! Παροικία, Νάουσα και χωριά, στολισμένα υπέρλαμπρα σε κεντρικά σημεία, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας!

Φωταγωγημένες φάτνες και δέντρα, λαμπεροί ανεμόμυλοι και φωτισμένες με λαμπιόνια παραδοσιακές βάρκες, σπιτάκια του Παραμυθιού, Άγιοι Βασίληδες, ελαφάκια και ξωτικά, απεικονίζουν τη μαγεία των γιορτινών ημερών και χαρίζουν νότες αισιοδοξίας και χαράς σε μικρούς και μεγάλους στο νησί. Περιηγηθείτε τη γιορτινή Πάρο μέσα από ένα βίντεο!

xristougenna naiussa 21 46

xrisougenna xronia polla

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos