«Γνωστοποίηση τροποποιήσεων για εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα»

20 Ιανουαρίου 2022 15:20

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις εγκυκλίους (για την Αίτηση - Δήλωση των μαθητών/αποφοίτων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), η δήλωση των εν λόγω σχολών στο μηχανογραφικό είναι ενδεικτική.

Συνεπώς αν κάποιος ενδιαφερόμενος/η δεν έχει δηλώσει τις σχολές αυτές και με τις νέες τροποποιήσεις ενδιαφέρεται να συμμετέχει στις εξετάσεις του Λιμενικού, μπορεί.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι όσοι μαθητές και απόφοιτοι ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στις εν λόγω σχολές ας ανατρέξουν στην Κοινή Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 6507 Β ́/31-12-2021 [2421.1/94999/2021/29-12-2021]

Οι τροποποιήσεις των κανονιστικών διατάξεων αναφέρονται στις μεταβολές, οι οποίες και θα ισχύσουν από το τρέχον σχολικό έτος, αναφορικά με τη χορήγηση Βεβαιώσεων Ικανότητας στις Προκαταρκτικές και αναφέρονται σε :

i. ΟΡΙΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,63 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα)

ii. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΚΕ (Προκαταρκτικές Εξετάσεις)

iii. ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Γενικού Λυκείου Πάρου:

http://lyk-parou.kyk.sch.gr/2022/01/tropopoiiseis-proypotheseon-eisagogi/?fbclid=IwAR1fjEMuqQpVcWZKFKq1Sh54eQzXU5dDxt-sI4sfDhD2v1BI9bL7voT9IC8

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos