Πάρος: Οι τρυφερές στιγμές του Υπουργού κ. Πέτσα με τα φιλοξενούμενα ζώα στο Καταφύγιο του Συλλόγου Paws στο Μαράθι

20 Ιανουαρίου 2022 18:57

Εκτός από τις επίσημες συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων του νησιού και τις ανακοινώσεις για την έμπρακτη συνδρομή της πολιτείας στη χρηματοδότηση σπουδαίων έργων υποδομής στην Πάρο, η περιοδεία του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Σ. Πέτσα στο νησί (19/1/2022), συμπεριέλαβε για τον ίδιο ευχάριστες και τρυφερές στιγμές όταν έκανε στάση στο Μαράθι.

Εκεί, ο κ. Πέτσας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις του Καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Συλλόγου Paws - Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου, Paws Paros Animal Welfare Society - το οποίο λειτουργεί υποδειγματικά από το Μάρτιο του 2020, ως ένας σύγχρονος, με σεβασμό στο περιβάλλον και στα φιλοξενούμενα τετράποδα χώρος, εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα μέσα υγιεινής και ασφάλειας.

Μάλιστα, ο κ. Πέτσας δεν αντιστάθηκε στη θέα των φιλοξενούμενων καλύτερων φίλων του ανθρώπου. Αγκάλιασε και έδειξε την αγάπη του προς τα ζώα του Καταφυγίου λαμβάνοντας από αυτά αντίστοιχη άνιδιοτελή χαρά και ζεστασιά.

petsas paws2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos