Πάρος: Με λαμπρότητα και εθνική υπερηφάνεια γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στο νησί (Βίντεο + Φωτό)

25 Μαρτίου 2022 13:27

Με λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκε στο νησί της Πάρου η ημέρα μνήμης της Εθνεγερσίας του 1821. Το πρωί της Παρασκευής 25 Μαρτίου τελέστηκε πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου.

Μετά το πέρας της δοξολογίας στην οποία παρέστησαν πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων του νησιού, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων της Πάρου. Κατόπιν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε η ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/3014303195489274}

Στην παραλιακή οδό της Παροικίας πραγματοποιήθηκε μαθητική παρέλαση. Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της πρωτεύουσας του νησιού παρέλασαν καμαρωτά, με ζωντάνια και παλμό και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και τους επισήμους.

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/503458361186548}

Πάρος: Εθνικό υπερθέαμα από ψηλά! Η παρέλαση στην Αλυκή κάτω από τη γιγάντια γαλανόλευκη έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos