Πάρος: Διακοπή κυκλοφορίας επί της Επαρχιακής Οδού Παροικιάς – Νάουσας, λόγω εκτέλεσης εργασιών

06 Απριλίου 2022 20:56

 Ενημερώνουμε τους οδηγούς και τους κατοίκους στην περιοχή Αγ. Φωτεινή Παροικιάς, ότι από την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και μέχρι την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, λόγω υλοποίησης κατασκευαστικών εργασιών δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Παροικιάς – Νάουσας, από τη διασταύρωση Λευκών-Νάουσας (κατάστημα Φρουτεμπορική) μέχρι τη διασταύρωση για Πυργάκι (αντιπροσωπία οχημάτων Peugeot), στο διάστημα μεταξύ 07:00 και 19:00 καθημερινά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν για τη διέλευσή τους την παράλληλη επαρχιακή οδό Καμαρών ή την παράκαμψη από Πυργάκι. Επίσης, καλούνται όλα τα διερχόμενα οχήματα και οι περίοικοι να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής για τις οχλήσεις που θα δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση των εργασιών.

άλλο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos