Πάρος: Αναμένεται να «βουλιάξει» από κόσμο το νησί – Δυσεύρετα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

15 Απριλίου 2022 21:35

Μια εβδομάδα περίπου πριν από το Πάσχα και τα στοιχεία από τις πληρότητες των καταλυμάτων αλλά και τη ζήτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με προορισμό την Πάρο, κάνουν λόγο για πολύ υψηλή επισκεψιμότητα κατά τις γιορτινές ημέρες.

Ήδη για ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα, τα εισιτήρια των πλοίων, ειδικά για Ι.Χ., είναι πλέον δυσεύρετα. Συνεχώς προγραμματίζονται νέα, έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, με τα εισιτήρια να γίνονται ανάρπαστα και να εξαντλούνται γρήγορα και σε αυτά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένεται το νησί να «βουλιάξει» από κόσμο κατά το φετινό Πάσχα, κάτι το οποίο φαντάζει εύλογο μετά από δύο χρόνια υγειονομικών μέτρων λόγω πανδημίας.

Το Πάσχα του 2022, το οποίο θα είναι πιο κοντά στην κανονικότητα, θα αποτελέσει ευκαιρία για ταξίδια και αποσυμπίεση του κόσμου, μετά από δύο δύσκολα έτη μάχης με τον κορωνοϊό. Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν, ότι δημοφιλείς προορισμοί όπως η Πάρος, θα πλημμυρίσουν από εκδρομείς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos