Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

16 Απριλίου 2022 15:48

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τηνΜ. Τετάρτη20ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 και ώρα 10:00δια περιφοράς, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα1ο:Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών ύδρευσης».

Θέμα2ο: Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια χημικών προϊόντων».

Θέμα3ο: Τροποποίηση των όρων της διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο: «Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Φ/Β Σταθμού ισχύος 500kW με ενεργειακό συμψηφισμό (netmetering) στο ΚρωτήριΠαροικιάς».

Θέμα4ο: Αποδοχή χρηματοδότησης για την εκτέλεση του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ – ΑΛΥΚΗΣ» από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στον άξονα προτεραιότητας 14: «Διατήρηση και προστασία του Περιβάλλοντος-Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής και έχει τίτλο: «Έργα ύδρευσης & εφαρμογή συστημάτων αφαλάτωσης για αντιμετώπιση αναγκών συλλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης, επεξεργασίας και διανομής πόσιμου νερού».

Θέμα5ο: Αίτηση υπαλλήλου για παραίτηση λόγω συνταξιοδότησης.

Θέμα6ο:Έγκριση πρότασης δωρεάς στον Οίκο Ευγηρίας Ποιμαντικής Μέριμνας «Παναγία Εκατονταπυλιανή».

Θέμα7ο:Ανανέωση μίσθωσης χώρου γεώτρησης.

Θέμα8ο: Αίτηση παράτασης εκτέλεσης εργασιών για το έργο με τίτλο «Σύνδεση κεντρικού δικτύου Αγίας Υπακοής με δίκτυο Αφαλάτωσης».

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

 Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos