Πάρος: 7η στις αναζητήσεις της Google Trends για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών το 2022 – 4η η Σαντορίνη, 6η η Μύκονος

18 Απριλίου 2022 20:41

Σύμφωνα με ανάρτηση βρετανικής ιστοσελίδας, στις αναζητήσεις χρηστών κατά τους τελευταίους μήνες στις τάσεις της Google, δηλαδή στη Google Trends, σχετικά με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα για το 2022, το νησί της Πάρου βρίσκεται στην 7η κατά σειρά κατάταξης μεταξύ 10 Ελληνικών προορισμών.

Το δημοσίευμα που κατατάσσει τη Σαντορίνη στην 4η και τη Μύκονο στην 6η θέση, αφιερώνει στην Πάρο εξαιρετικά σχόλια τόσο για τις πανέμορφες χρυσαφένιες παραλίες και τη νυχτερινή ζωή της, όσο και για τη γραφική πρωτεύουσα και τα χωριά της αλλά και για επιβλητική εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, ένα μοναδικό παλαιοχριστιανικό μνημείο όπως περιγράφεται.

Το αφιέρωμα μέσα σε λίγες γραμμές, παρουσιάζει κατά ολοκληρωμένο τρόπο το νησί που προσφέρει τα πάντα και ταιριάζει σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos