Πάρος: Το νησί υποδέχτηκε την πρώτη για φέτος απευθείας πτήση από Αυστρία

29 Μαϊος 2022 15:08

Η φιλόξενη Πάρος, υποδέχτηκε φέτος τους πρώτους Αυστριακούς τουρίστες που αφίχθησαν στο νησί με απευθείας πτήση από τη χώρα τους.

Την Παρασκευή 27 Μαϊου, το πρώτο για φέτος αεροσκάφος από την Αυστρία προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Πάρου και παρουσία του ίδιου του Δημάρχου έγινε η επίσημη υποδοχή του.

Ευτυχής η συγκυρία καθώς πέντε ακριβώς χρόνια πριν, στο νησί εγκαινιάστηκε η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αυστρίας – Πάρου, συνεπώς η φετινή υποδοχή είχε και επετειακό χαρακτήρα.

Η προσγείωση στην Πάρο περαιτέρω απευθείας πτήσεων από το εξωτερικό, υπό την προϋπόθεση της προγραμματισμένης επέκτασης του Αεροδρομίου, είναι κάτι που αναμένεται και προσδοκάται από τους παριανούς και ειδικότερα τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Το νέο Αεροδρόμιο, θα προσδώσει νέα δυναμική στην τουριστική ανάπτυξη και θα διευκολύνει την πρόσβαση στο νησί τουριστών διεθνούς προέλευσης. Η Πάρος, νησί που βρίσκεται πολύ «ψηλά» στις αναζητήσεις προορισμού διακοπών από δυνάμει τουρίστες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει όλα τα εφόδια να φιλοξενήσει και να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις τους, αρκεί η πρόσβαση στο νησί να γίνει ευκολότερη και ταχύτερη μέσω αεροπορικών συνδέσεων απευθείας από το εξωτερικό.

airport aastra02

airport aastra03

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos