Πάρος: Οι αφίξεις Μαΐου ξεπέρασαν ακόμα και το «εκρηκτικό» τουριστικά 2019! – Δυναμικά μπήκε η σεζόν στο νησί…

31 Μαϊος 2022 19:25

Τα χαμόγελα περισσεύουν στην Πάρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η έλευση της φετινής τουριστικής σεζόν έγινε κάτι παραπάνω από δυναμικά!

Στο νησί υπάρχει τουριστική κίνηση, τα μαγαζιά έχουν ανοίξει, ο κόσμος κυκλοφορεί, οι παραλίες γεμίζουν, ωστόσο η αίσθηση αυτή όταν επιβεβαιώνεται από αριθμητικά στοιχεία μετουσιώνεται σε απρόσμενη αισιοδοξία! 4% – 6% είναι σύμφωνα με πληροφορίες η αύξηση στις αφίξεις με πλοίο το Μάιο του 2022 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019!

Κατά πληροφορίες λοιπόν και ενώ ο Μάιος δεν έχει ακόμα φύγει, οι ακτοπλοϊκές αφίξεις του μήνα είναι περισσότερες από το «εκρηκτικό» 2019, χρονιά κατά την οποία η κίνηση στην Πάρο χτύπησε «κόκκινο» καθώς το νησί δέχτηκε το μεγαλύτερο τουριστικό ρεύμα σε σύγκριση με πολλά προηγούμενα έτη.

Σχεδόν ανέλπιστη φαντάζει η μέχρι στιγμής φετινή εικόνα. Ενώ η πανδημία είναι ακόμα παρούσα στη ζωή μας, ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις του μαίνονται και οι οικονομικές δυσκολίες εξαιτίας της αύξησης του κόστους ζωής και της ενέργειας συνεχίζονται, τα νέα για τον τουρισμό όσον αφορά πάντα στο νησί είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά και ίσως αν όλα πάνε καλά, αποτελούν προοίμιο για μια αποδοτικότατη τουριστική χρονιά, καλύτερη από το τουριστικό έτος – ορόσημο 2019.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos