Πάρος: Εντείνονται οι έλεγχοι σε κομβικά σημεία της Παροικίας για την τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

31 Μαϊος 2022 16:15

Ο Δήμος Πάρου απέστειλε επιστολή προς το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, το Λιμενικό Πάρου και τη Δημοτική Αστυνομία, παρακαλώντας τις ανωτέρω αρχές να μεριμνήσουν ώστε να τηρούνται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν οριστεί στην Παροικία.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος ζητά τη μέριμνα των Αρχών για την τήρηση της απαγόρευσης τροφοδοσίας καταστημάτων στην Παροικία με τακτικούς ελέγχους καθ΄όλη την έκτασή της.

Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η είσοδος στις πλατείες σε Ι.Χ. και Δ.Χ φορτηγά αυτοκίνητα και τρίκυκλα κατά τις ώρες 6:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. και από 14:00 μ.μ. έως 17:00 μ.μ.

Επίσης από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου θα επιτρέπεται η τροφοδοσία των καταστημάτων της περιοχής του κόμβου Αλσυλλίου κατά τις ώρες 6:00 π.μ. έως 9:00 π.μ. και 15:00 μ.μ. έως 17:00 μ.μ.

Καθορίζονται ως ώρες ανεφοδιασμού των καταστημάτων super market (περιφερειακού και καρνάγιου) και των λοιπών καταστημάτων του περιφερειακού από 6:00 π.μ. έως 9:00 π.μ. και από 15:00 μ.μ. έως 17:00 μ.μ.

Ο Δήμος Πάρου επίσης, παρακαλεί τις Αρχές να εντείνουν τους ελέγχους τους σε κομβικά σημεία της Παροικίας κατά τη διάρκεια της ημέρας (διασταύρωση πρώην Γκίκα, διπλοπαρκαρίσματα κατά μήκος περιφερειακού κ.λ.π.). Οι συγκεκριμένες δράσεις όπως υποστηρίζεται, είναι καθοριστικές και απαραίτητες για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στο μέτρο του δυνατού, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τις ώρες λειτουργίας του λιμένα της Πάρου όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση τροχοφόρων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos