Στην Πάρο ο κορυφαίος κομμωτής και στυλίστας Γ. Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του – Διασκέδασαν σε διάσημο μαγαζί της Νάουσας (Βίντεο)

05 Ιουνίου 2022 19:49

Ο κοινωνικός και επαγγελματικός του κύκλος απαρτίζεται από διάσημα πρόσωπα, όμορφες συνήθως κυρίες της show biz που τις ομορφαίνει ακόμη περισσότερο!

Πρόκειται για τον κορυφαίο στην Ελλάδα κομμωτή και στυλίστα Γιάννη Αγγελόπουλο, γνωστό για το Brazilian Keratin που εφαρμόζει και ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας κομμωτηρίων που δημιουργεί σαλόνια ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα και εισάγει καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας στην τέχνη του.

Ο κ. Γιάννης Αγγελόπουλος, ο κομμωτής των «επωνύμων», μαζί με την σύζυγό του Στεφανία Φαχμί – Γεωργίου, κόρη ελληνοαιγύπτιου επιχειρηματία, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου στην Πάρο καλεσμένοι σε βάφτιση από επώνυμο ζευγάρι.

Μετά το μυστήριο, δείπνησαν στη Νάουσα, στο λιμανάκι, στο εξαιρετικό Barbarossa απολαμβάνοντας εδέσματα υψηλής γαστρονομίας μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που τους γοήτευσε. Στο ίδιο μαγαζί, διασκέδασαν επίσης ξέφρενα μαζί με τους άλλους καλεσμένους της βάπτισης σε ένα γλέντι ζωηρό και κεφάτο που διήρκεσε για ώρες!

{https://www.youtube.com/watch?v=yoe6z9WuAdw}

aggelopoulos paros 02

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos