Πάρος: Ταξιδιωτικός συγγραφέας αποθεώνει το νησί (Βίντεο)

17 Αυγούστου 2022 16:41

Ημέρες αποθέωσης γνωρίζει η Πάρος με καθημερινά δημοσιεύματα και σχόλια από Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Πιο πρόσφατη ανάρτηση ήταν την περασμένη Παρασκευή και, στη συνέχεια, το Σαββατοκύριακο, μια τριλογία οδοιπορικού ενός έμπειρου ταξιδιωτικού συγγραφέα.

Ο Γκάμπριελ Μόρρις ταξιδεύει από το 1990. Είναι συγγραφέας των "Gabe's Guide to Budget Travel", "Following My Thumb" και πολλών άλλων βιβλίων που είναι διαθέσιμα στο Amazon.com και αλλού.

Τα τρία βίντεο που παρουσίασε έχουν ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές και εκατοντάδες θετικά σχόλια για το νησί της Πάρου. Πρόκειται για ένα αυθεντικό οδοιπορικό εντελώς ανεπιτήδευτο με την έμπειρη ματιά του συγγραφέα που, όπως φαίνεται, λατρεύει την Πάρο.

Το κυκλαδίτικο νησί έχει κάνει άλματα δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται στη συστηματική δουλειά προσέγγισης τόσο των αγορών όσο και των ομάδων ενδιαφέροντος ανάλογα με τα στοιχεία του τουριστικού προϊόντος που διαθέτει. Η διάδοση της φήμης του έχει καλύψει όλες τις ηπείρους και έχει παρακινήσει πολλούς, όπως ο Γκάμπριελ, αλλά και μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης να αναφερθούν στις ομορφιές του.

{https://www.youtube.com/watch?v=RUQEficPedU}

{https://www.youtube.com/watch?v=ZMYJf4B5hu4}

{https://www.youtube.com/watch?v=YrZ8tvjE3LE}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos