Πάρος: Το SUPER EVENT του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε στον Αμπελά – Απόλυτη, λαμπερή «θεά» η μοναδική Άννα Βίσση μάγεψε με τη συναυλία της τον κόσμο! (Βίντεο)

17 Αυγούστου 2022 17:36

Το super event του φετινού καλοκαιριού στην Πάρο πραγματοποιήθηκε στον Αμπελά και συγκεκριμένα στο Aspro Paros Seaside Restaurant.

Εκεί σε έναν θαυμάσιο, ειδυλλιακό, καλαίσθητο χώρο πλάι στο κύμα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η συναυλία της απόλυτης star του ελληνικού πενταγράμμου, της ερμηνεύτριας με τους δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους που με τη συγκλονιστική φωνή της συντροφεύει τις στιγμές μας εδώ και 40 χρόνια!

Αυτή δεν ήταν άλλη φυσικά από τη «θεά» επί σκηνής Άννα Βίσση. Στο γεμάτο από κόσμο Aspro Paros Seaside Restaurant και με την παρουσία πολλών διασημοτήτων που βρέθηκαν στην Πάρο για διακοπές, η συναυλία της Άννας ήταν απλώς ανεπανάληπτη! Η μοναδική super star τραγούδησε με απίστευτη σκηνική ενέργεια, γεμάτη πάθος, αισθησιασμό, συγκίνηση και εκρηκτικά συναισθήματα, τις μεγάλες, αμέτρητες επιτυχίες της καθηλώνοντας το κοινό.

{https://www.youtube.com/watch?v=_gNvhFXdVKQ}

vissy 02

Πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, με ήχο και στήσιμο άψογο και επαγγελματικό, η απίθανη Άννα Βίσση τραγουδούσε μέχρι τις 7 περίπου το πρωί της επόμενης μέρας, με το κοινό να μην τη χορταίνει και να την καταχειροκροτεί! Η εκρηκτική, λαμπερή παρουσία της στο Aspro Paros Seaside Restaurant, μάγεψε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει και να «ταξιδέψει» μαζί της στα ωραιότερα ακούσματα της πολύχρονης θαυμαστής καριέρας της που αποτελεί φαινόμενο στην ελληνική μουσική σκηνή!  

vissy 03

vissy 04

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/434317452079590}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/774144243731724}

{https://www.instagram.com/tv/ChTAEcboz_w/?utm_source=ig_web_copy_link}

 

 

@parianostypos Άννα Βίσσυ Πάρος #greece #nisia #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

@danouuz

η απολυτη σταρ Αννα Βισση??⚡️

♬ original sound - Danae Pappa

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos