Πάρος: H Δέσποινα Βανδή δίνει αυτοσχέδιο… «ρεσιτάλ» των επιτυχιών της τραγουδώντας αυθόρμητα σε σοκάκι του νησιού!

17 Αυγούστου 2022 20:10

Αποτελούν ένα από πιο ερωτευμένα και φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πρόκειται για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη που το φετινό καλοκαίρι ακολουθούν ο ένας τον άλλον στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και χαίρονται διακοπές και εργασία μαζί, σε όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Το αγαπημένο ζευγάρι, βρέθηκε για λίγες στιγμές χαλάρωσης το Δεκαπενταύγουστο στην Πάρο όπου έφαγαν μαζί σε ταβέρνα του νησιού. Εκεί η Δέσποινα Βανδή, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις προτροπές των θαμώνων, και καθισμένη κατάχαμα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε γνωστές, μεγάλες επιτυχίες της καθώς και το εμβληματικό κομμάτι «Αυτή η νύχτα μένει» που είναι και ο τίτλος της νέας σειράς που «έρχεται» στην τηλεόραση του ALPHA. Όχι τυχαία φυσικά! Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης!

Απολαυστική η Δέσποινα στο αυτοσχέδιο και αυθόρμητο «ρεσιτάλ» ερμηνείας της στην Πάρο, έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές και να το χαίρεται πραγματικά!

{https://www.facebook.com/100008013697699/videos/2591387400996883}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos