Πάρος: Αυθεντικές, χειροποίητες γεύσεις παράδοσης στο νησί!

10 Οκτωβρίου 2022 17:20

Η παραδοσιακή αρτοποιία – ζαχαροπλαστική και κουλουροποιία στην Πάρο έχει τώρα ένα όνομα: «Γεύσεις από Ζάχαρη & Αλεύρι»!

Το εργαστήριο «Γεύσεις από Ζάχαρη & Αλεύρι» βρίσκεται στα Μάρμαρα, χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και βασίζεται σε παραδοσιακές συνταγές με εμπειρία ετών, ώστε να δημιουργηθούν με αγάπη και μεράκι, ολόφρεσκα χειροποίητα προϊόντα απαράμιλλης νοστιμιάς και υψηλής διατροφικής αξίας.

frantzis 01

Παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί με προζύμι και πολλά άλλα είδη άρτου, μεγάλη ποικιλία εύγεστων αρτοσκευασμάτων καθώς και φρέσκα φτιαγμένα με το χέρι σφολιατοειδή, πεντανόστιμα επίσης σιροπιαστά γλυκά της Ελληνικής παράδοσης αλλά και αφράτο, μυρωδάτο τσουρέκι πλούσιο σε αρώματα, αποτελούν μερικές μόνο από τις γευστικές προτάσεις του «Γεύσεις από Ζάχαρη & Αλεύρι».
Επισκεφθείτε το για να απολαύσετε μια θαυμάσια γευστική εμπειρία γνήσιας παράδοσης, μοναδικής διατροφικής ποιότητας και εξαιρετικής νοστιμιάς!

Εργαστήριο Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής – Κουλουροποιίας «Γεύσεις από Ζάχαρη & Αλεύρι».
Φραντζής Γεώργιος
Μάρμαρα, Πάρος
Τηλ: 22840 42122
Ε – mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

frantzis 02

frantzis 03

frantzis 05

frantzis 06

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos