Σημαντική προβολή της Πάρου από τον Γερμανικό Όμιλο AXEL SPRINGER

18 Οκτωβρίου 2022 13:31

Μία ακόμα αναγνώριση της αξίας της Πάρου ως τουριστικού προορισμού αποτελεί αναλυτικό ρεπορτάζ του έγκυρου γερμανικού διαδικτυακού ταξιδιωτικού τόπου Travel Book που ανήκει στο μεγαλύτερο όμιλο πολυμέσων Axel Springer.

Ως μέρος του Axel Springer SE, το TRAVELBOOK μοιράζεται τις γενικές κατευθυντήριες γραμμές σύνταξης της εταιρείας πολυμέσων. Η αποκλειστική παρουσίαση της Πάρου συνοδεύεται και από podcast πράγμα που συμβάλει στη διεύρυνση προβολής του νησιού και, μεταξύ άλλων, αναφέρει : «Η Πάρος έχει σχεδόν όλα όσα μπορεί να θέλει ένας ταξιδιώτης από διακοπές στην Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε υπέροχες αμμουδιές, κρασί που καλλιεργείται απευθείας στο νησί, έντονη νυχτερινή ζωή και, σε αντίθεση, επιβλητικές εκκλησίες και παλιά μοναστήρια».

paros germany

Το ρεπορτάζ – παρουσίαση επισημαίνει επίσης ότι «το μικρό ελληνικό νησί της Πάρου, δυτικά της Νάξου, είναι αναμφίβολα ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων. Η μικρή πρωτεύουσα της Παροικιάς θα μπορούσε να είχε βγει κατευθείαν από ένα καρτ ποστάλ ημερολόγιο με το λιμάνι, τα ασβεστωμένα σπίτια και τα στενά πλαϊνά δρομάκια. Όπως ακριβώς οι πολλές ονειρεμένες παραλίες ή τα μικρά ονειρεμένα ψαροχώρια.

Στη Νάουσα, για παράδειγμα, τα πράγματα είναι ακόμα αρκετά πρωτότυπα, γιατί το ψάρεμα εξακολουθεί να είναι ο κύριος τρόπος ζωής εδώ. Τι άλλο προσελκύει τους επισκέπτες στο νησί της Πάρου, το οποίο έχει μήκος μόλις 165 χιλιόμετρα». Το TRAVELBOOK αποκαλύπτει τις καλύτερες συμβουλές για τους παραθεριστές, ενώ  ο Tayler και η Anika από το ταξιδιωτικό ιστολόγιο « Love Life Passport » δίνουν ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές συμβουλές και έμπνευση για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Πάρο στο επεισόδιο podcast με τίτλο  «Ο γύρος του κόσμου σε 5 λεπτά»:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos