Επώνυμα, εμφιαλωμένα Παριανά κρασιά «Αστέρας» – Οινική παράδοση, κορυφαία ποιότητα και εξαιρετική γεύση σε προσιτή τιμή!

30 Οκτωβρίου 2022 12:36

Χρυσοφόρα γη της αμπέλου θεωρούνταν από την αρχαιότητα η Πάρος, νησί με τεράστια αμπελοοινική παράδοση που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.

Τα σταφύλια της, με όλα τα πλούσια, ιδιαίτερα συστατικά του εδάφους, του ήλιου και της θάλασσας, παρήγαγαν φημισμένο οίνο εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης που εξαγόταν και εύφραινε τις καρδιές στα πέρατα του κόσμου.

Σήμερα, η παράδοση αυτή συνεχίζεται με τα Παριανά κρασιά που παράγει το Οινοποιείο «Αστέρας» - Κτήμα Ρούσσος τα οποία έρχονται να απαντήσουν στη σύγχρονη απαίτηση του Έλληνα καταναλωτή για επώνυμο, ποιοτικό, εμφιαλωμένο κρασί σε όλες τις γεύσεις και για όλα τα γούστα και πάνω απ΄ όλα σε προσιτή τιμή.

Τα κρασιά «Αστέρας» φτιάχνονται με μεράκι, φροντίδα και αγάπη. Παράγονται στην Πάρο, στους ιδιόκτητους αμπελώνες του Κωνσταντίνου Ρούσσου, από γηγενείς Ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών. Η διαδικασία οινοποίησης γίνεται με καινοτόμες μεθόδους υψηλότατων προδιαγραφών που εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα και μοναδική γεύση. Τα κρασιά «Αστέρας» αποτελούν σύγχρονα θαύματα της πάριας γης. Έχουν προσωπικότητα, χαρακτήρα και κλείνουν μέσα τους τα αρώματα του νησιού. Ανακαλύψτε τα, δοκιμάστε τα και «γευθείτε» την Πάρο στο ποτήρι σας!

Μπορείτε να απολαύσετε το «Πάρος Ερυθρό», ένα ξεχωριστό, γενναιόδωρο κρασί με στιβαρή δομή και επίγευση αρωματισμένο από κόκκινα φρούτα και μπαχαρικά. Ιδανικό για να συνοδεύσει μαγειρευτό ή ψητό κρέας με κόκκινες σάλτσες, κυνήγι ή αλλαντικά.

Δοκιμάστε επίσης το «Πάρος Λευκό» με άρωμα λουλουδιών και λευκόσαρκων φρούτων. Στην πλούσια και ισορροπημένη γεύση του «συναντιούνται» τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού. Συνδυάζεται ιδανικά με ψάρια στα σχάρα, θαλασσινά, πουλερικά, λευκά κρέατα, τυριά και σαλάτες.

Πιείτε ακόμα το «Κτήμα Ρούσσος Ροζέ». Ένα ιδιαίτερο ροζέ δροσιστικό κρασί με απαλό πορτοκαλί χρώμα και αρωματικές νότες από κόκκινα φρούτα και άνθη. Συνδυάστε το με ελαφριά γεύματα, ζυμαρικά, φρούτα και σαλάτες.

Δοκιμάστε επίσης το «Κτήμα Ρούσσος Ερυθρό». Ένα κρασί με αισθητές αλλά φίνες τανίνες και μακρά επίγευση, πλούσιο στο στόμα αλλά ταυτόχρονα κομψό. Αρωματισμένο με κόκκινα φρούτα και μπαχάρια, ταιριάζει άψογα με κόκκινο κρέας στη σχάρα, ζυμαρικά με κόκκινες αρωματικές σάλτσες και τυριά.

Ένα ακόμη εξαιρετικό κρασί, εκφραστικό και γεμάτο φρεσκάδα, είναι το «Κτήμα Ρούσσος Λευκό». Με άρωμα γλυκόξινων φρούτων όπως ροδάκινο, λεμόνι και ανανάς, συνδυάζεται ιδανικά με ψάρια στη σχάρα, θαλασσινά, ζυμαρικά, λευκά κρέατα και τυριά.

Με σεβασμό στην παράδοση και στη φύση και τη γνώση της αμπελουργίας και της οινοποίησης να περνά από γενιά σε γενιά, το Οινοποιείο «Αστέρας» Κτήμα Ρούσσος, μας προσκαλεί να επισκεφθούμε τους επισκέψιμους χώρους του. Η αίθουσα είναι ανοιχτή Δευτέρα – Σάββατο 08:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Το Οινοποιείο βρίσκεται στην περιοχή Αστέρας, 5 χλμ. από τη Νάουσα στο δρόμο προς πίσω Λιβάδι – Ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου Ρούσσου.

Επικοινωνία:

Τηλ: 2284 772580 – 6977 786 711

http://www.ktimaroussos.gr/

E- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos