Λάκης Γαβαλάς: Από την Πάρο στο Παρίσι! – Πασαρέλα του «αιώνιου έφηβου» στην Πόλη του Φωτός για καλό σκοπό (Bίντεο)

31 Οκτωβρίου 2022 18:34

Λατρεύει την Πάρο και εδώ και κάποια χρόνια περνά τα μακρά καλοκαίρια του στο νησί. Ευφυής, δημιουργικός και αεικίνητος, αποτελεί μια χαρισματική προσωπικότητα που οι εύστοχες αναρτήσεις και δηλώσεις του κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον.

Εκτός από σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, διαθέτει και μια άλλη δημιουργική πλευρά, τη συγγραφή, καθώς η αυτοβιογραφία του αποτελεί «ποταμό» ειλικρίνειας και θάρρους.

Πρόκειται φυσικά για τον Λάκη Γαβαλά, τον πολυτάλαντο «αιώνιο έφηβο» που μόλις τον Αύγουστο γιόρτασε στην Πάρο τα 70ά γενέθλιά του με ένα μεγάλο πριβέ party χορεύοντας και ξεφαντώνοντας!

Ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να λείπει από επίδειξη μόδας που έγινε πρόσφατα στο Παρίσι και διοργάνωσε η εκεί μεγαλύτερη σχολή μόδας «LISAA Mode Paris» με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Το show πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό, επιβλητικό κτήριο «Hotel de Ville de Paris» για την προώθηση δύο καλών σκοπών: Την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων και την ενίσχυση της έννοιας της βιωσιμότητας.

Άνδρες και γυναίκες άνω των 60 ετών, περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες φοιτητών της σχολής από ανακυκλώσιμα υλικά. Ανάμεσά τους, και ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος διέσχισε το ντεφιλέ φορώντας μια δημιουργία αριστούχου φοιτήτριας, αποσπώντας θαυμασμό των 500 περίπου παρισταμένων στο show.

{https://www.youtube.com/watch?v=SO2uNsmOYds&t=1s}

Ο Λάκης Γαβαλάς μία ημέρα μετά την επίδειξη μόδας και την πασαρέλα του, δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή του, ευχαριστώντας το γαλλικό κράτος για την παραχώρηση του ιστορικού κτιρίου. Παράλληλα με αφορμή τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, ο σχεδιαστής μόδας μοιράστηκε τις ευχές του με αφορμή το εθνικό γεγονός.

«Καλημέρα φίλοι μου. Ζήτω το Έθνος και η σημασία του μεγάλου ΟΧΙ. Το κακό είναι ότι οι πολιτικοί συνεχίζουν να λένε ΟΧΙ για άσχετο λόγο και ειδικά στην εξέλιξη του λαού... Εδώ αυτή η εικόνα μου είναι απο χθεσινή εκδήλωση στο Hotel de Ville de Paris, όπου φόρεσα δημιουργία αριστούχου μαθήτριας την σχολής μόδας @lisaa.france και που αποθεώθηκε... Ευχαριστούμε το γαλλικό κράτος που παραχωρεί τέτοια ιστορικά κτίρια, για πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις» σημείωσε στη λεζάντα.

 {https://www.instagram.com/p/CkQApNlsy77/?utm_source=ig_web_copy_link}

Μία ημέρα νωρίτερα, είχε προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Λάκη Γαβαλά στην Galerie Negropontes, στην καρδιά του Παρισιού. Εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο Λάκης Γαβαλάς υπέγραψε την αυτοβιογραφία του «Λάκης Γαβαλάς Loaded» καλεσμένος του ελληνογαλλικού συλλόγου «Greek Paris».

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos