Πάρος – Παροικία: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Περιφερειακό και στην παραλιακή οδό – Ασφαλής και ομαλή η διέλευση οχημάτων (Βίντεο)

01 Δεκεμβρίου 2022 20:34

Σε λιγότερο χρόνο από όσο είχε αρχικά προγραμματιστεί, ολοκληρώθηκαν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή οδό Παροικίας.

Συνολικά παραδόθηκαν στην κυκλοφορία, υπό ασφαλείς και ομαλές πλέον συνθήκες για τα διερχόμενα οχήματα, 3,8 χιλιόμετρα ασφαλτοστωμένου δρόμου.

Τα 2,8 χιλιόμετρα εκτείνονται από την περιοχή του Παρασπόρου μέχρι την Παροικία, ενώ το 1 χιλιόμετρο αφορά στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής στην Παροικία που βρίσκεται στο δρόμο προς Νάουσα.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, έγινε επίσης ασφαλτόστρωση σε ένα τμήμα της παραλιακής οδού Παροικίας. Με τις εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα, παραδίδεται στην κυκλοφορία ασφαλτοστρωμένη πλέον ολόκληρη η παραλιακή οδός.

{https://www.youtube.com/watch?v=L-YuSgPdUpk}

{https://www.youtube.com/watch?v=VCauSqIE92M}

odiko diktyo paroikia 22

odiko diktyo paroikia 23

odiko diktyo paroikia 24

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos