Πάρος: Αυτή είναι η προνομιούχος περιοχή που αγόρασαν κτήμα στο νησί η Ε. Καϊλή και ο καθ΄ ομολογίαν εμπλεκόμενος στο QatarGate Φ. Τζιόρτζι (Βίντεο)

15 Δεκεμβρίου 2022 15:52

Αυξημένο ενδιαφέρον αποκτούν οι πρόσφατες επενδυτικές κινήσεις του ζεύγους Εύας Καϊλή – Φραντζέσκο Τζιόρτζι μετά την ομολογία του τελευταίου ότι προωθούσε συμφέροντα του Κατάρ και του Μαρόκου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αντάλλαγμα τη δωροληψία πακτωλού χρημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προ 9 μηνών απόκτηση από το ζευγάρι ενός εξαιρετικά προνομιούχου αγροτεμαχίου 9 στρεμμάτων στην Πάρο - σε πλαγιά της θέσης Βουνάλια στην περιοχή του Κώστου, με υπέροχη, πανοραμική θέα προς τον κάμπο, το Υστέρνι και τη θάλασσα, με το νησί της Νάξου να φαίνεται στο βάθος - ευλόγως παραπέμπει σε υποψίες ότι αγοράστηκε με χρήματα - 300.000 ευρώ - που προήλθαν από μη νόμιμες δραστηριότητες.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πρόσφατη σύσταση real estate εταιρείας από Καϊλή και Τζιόρτζι αλλά και το ταξίδι τους, κατά πληροφορίες, στην Πάρο το καλοκαίρι, με σκοπό την ανάπτυξη του εν λόγω ακινήτου για την εμπορική του εκμετάλλευση, εγείρουν ερωτηματικά που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

{https://www.youtube.com/watch?v=tP56ci5TBGU}

vounalia 02

vounalia 03

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos