Πάρος: Δυνατό τηλεοπτικό come back κάνει η Σοφία Αλιμπέρτη! – Οικοδέσποινα σε talk show - έκπληξη

11 Μαρτίου 2023 16:09

Έχει δηλώσει ότι χρωστάει τη λατρεία της για την Πάρο στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Πάριο και είναι ειλικρινής!

Γιατί η αγαπημένη Σοφία Αλιμπέρτη μετά από μια επιτυχημένη πορεία ως τηλεοπτικό πρόσωπο, αποσύρθηκε συνειδητά από τα φώτα ζώντας εδώ και πολλά χρόνια στην Πάρο, το νησί που ικανοποιούσε την αγάπη της για τη θάλασσα και έναν ποιοτικό τρόπο ζωής μακριά από το άγχος και τις πιεστικές συνθήκες της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, ετοιμάζεται να κάνει δυναμική επιστροφή σε τηλεοπτικό ρόλο οικοδέσποινας, μιας νέας εκπομπής με τίτλο Dr. Oz.

Πρόκειται για talk show αμερικανικής έμπνευσης που θα προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και αφορά συνεντεύξεις με διάσημους ή καθημερινούς ανθρώπους που θα μοιράζονται τις άγνωστες στο κοινό εμπειρίες τους πάνω σε θέματα υγείας, ιατρικής ή ευεξίας.

Το ενδιαφέρον concept και η λαμπερή προσωπικότητα της Σοφίας Αλιμπέρτη η οποία θα πλαισιώνεται κατά πληροφορίες από την Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά και άλλα πρόσωπα, προδιαγράφουν την επιτυχία του νέου της τηλεοπτικού εγχειρήματος το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της τελικής πρόβας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos