Πάρος: Απτόητοι! Ζωηρός χορός υπό… βροχή στην Αγκαιριά! – Πανηγυρικός εορτασμός Aγ. Γεωργίου (Βίντεο)

23 Απριλίου 2023 16:34

Το νησιώτικο γλέντι που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αρκετού κόσμου το βράδυ του Σαββάτου 22 Απριλίου στην Αγκαιριά, στον προαύλιο χώρο της Κοινότητας Αγκαιράς, προς τιμή του πολιούχου Αγ. Γεωργίου τα είχε όλα!

Είχε ζωντανή μουσική, πλούσια εδέσματα όπως ψητό αρνί, χορό και κέφι, αναμενόμενα δηλαδή συστατικά για ένα παριανό αλέγρο πανηγύρι που «συναντήθηκε» ωστόσο με το αναπάντεχο, κι αυτό ήταν η ξαφνική βροχή η οποία έπεσε μα δεν το πτόησε ούτε στο ελάχιστο!

Η ορχήστρα μπήκε κάτω από ένα σκέπαστρο εξακολουθώντας τη μουσική και το τραγούδι, αλλά και ο κόσμος συνέχισε να χορεύει με ζωντάνια υπό βροχή στο ρυθμό του ξεσηκωτικού μπάλου, ενώ κάποιοι φόρεσαν ακόμα και κουκούλες για να προστατευτούν ώστε να συνεχίσουν ασταμάτητα το ζωηρό χορό τους!

Το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Αγκαιριάς πανηγυρική Θεία Λειτουργία και πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου στην περιοχή.

{https://www.youtube.com/watch?v=sg2dmoVa4HE}

{https://www.youtube.com/watch?v=jKYKojggxC4}

agkairia agios georgio102

agkairia agios georgio103

agkairia agios georgio104

agkairia agios georgio105

agkairia agios georgio106

agkairia agios georgio107

agkairia agios georgio108

agkairia agios georgio109

agkairia agios georgio110

agkairia agios georgio111

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos