Πάρος: Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Europa αγκυροβόλησε στον κόλπο της Παροικίας

11 Μαϊος 2023 13:40

Ένα εντυπωσιακό λευκό κρουαζιερόπλοιο, το Europa, κατέπλευσε το πρωί της Πέμπτης 11 Μαϊου στον κόλπο της Παροικίας, φιλοξενώντας στους πολυτελείς χώρους του 343 τουρίστες, κυρίως Γερμανούς και Αμερικανούς.

Προερχόμενο από τα Ίσθμια της Κορίνθου, έφθασε στην Πάρο στις 8 το πρωί αποβιβάζοντας το γκρουπ των 343 επιβατών του οι οποίοι περιηγήθηκαν την Παροικία, τις Λεύκες και άλλα όμορφα σημεία του νησιού ενώ επισκέφθηκαν επίσης και την Αντίπαρο.

Το υψηλού επιπέδου φιλοξενίας πλοίο έχει μήκος 224 μ., διαθέτει 280 μέλη προσωπικού και πλέει με σημαία Μάλτας. Ναυπηγήθηκε στη Γαλλία και ανήκει στην εταιρεία γερμανικών συμφερόντων Hapag Lloyd Cruises κάνοντας το παρθενικό του ταξίδι το Μάιο του 2013.

Διαθέτει 7 καταστρώματα, 7 εστιατόρια γαλλικής, ασιατικής και ιταλικής κουζίνας καθώς και sushi restaurant. Στους χώρους του υπάρχουν επίσης 6 μπαρ, πισίνα μήκους 15 μέτρων, 2 γήπεδα γκολφ, γυμναστήριο και spa.

Θα αποπλεύσει από την Πάρο στις 5 το απόγευμα με προορισμό τη Μύκονο.

europa 102

europa 103

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos