Πάρος: Το κορυφαίο, ιδιαίτερο Κρεοπωλείο και Εστιατόριο στη Μάρπησσα, hotspot των Meat Lovers!

13 Μαϊος 2023 18:20

Πρόκειται για ένα κορυφαίο Κρεοπωλείο που συνδυάζει το μεράκι για τη διάθεση άριστης ποιότητας κρεάτων, προσεκτικά επιλεγμένων, μεγάλης ποικιλίας, ελληνικής καταγωγής και εκτροφής, με τη γνώση και εμπειρία των άψογων, εξαίρετων, ειδικών κοπών, ώστε οι λάτρεις του κρέατος να μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και γεύσης στις μαγειρικές δημιουργίες τους με πρωταγωνιστή το κρέας.



Επισκεφθείτε το Prime Meat στη Μάρπησσα και επιλέξτε υψηλής ποιότητας μοσχαρίσιο (βόειο) κρέας σε εξαιρετική τιμή, σε ποικίλες κοπές κλασικής μορφής (σπάλα, ελιά, καπάκι κ.ά) ή πάμπολλες ειδικές όπως (tomahawk, porterhouse, T – bone, sirloin κ.ά) ή χοιρινό κρέας, εκλεκτότατο, κλασικής μορφής (σπάλα, μπούτι, πανσέτα, μπριζόλα) ή ειδικών κοπών όπως (tomahawk, spare ribs κ.ά).

prime meat 105

prime meat 110

Επιλέξτε επίσης ολόφρεσκα, ζουμερά πουλερικά, όπως κοτόπουλα, γαλοπούλες ή κόκορες ολόκληρα ή στα κομμάτια που σας αρέσουν, καθώς και αρνιά γάλακτος ή κατσίκια, ολόκληρα ή στο κομμάτι που επιθυμείτε, όλα μοναδικής ποιότητας και εξαιρετικής τιμής.

Στο ιδιαίτερο top κρεοπωλείο Prime Meat θα βρείτε επίσης ποιοτικά Premium Meats σπάνιας νοστιμιάς όπως Angus, Japanese Wagyu + Kobe Meat, κρέατα ξηράς ωρίμανσης (30 – 90 ημερών) καθώς και ελληνικά βιολογικά κρέατα (μοσχάρι, χοιρινό, μαύρο χοίρο, κοτόπουλο, γαλοπούλα).

prime meat 106
Νοστιμότατα επίσης παρασκευάσματα όπως σουβλάκια, μπιφτέκια, ρολά, λουκάνικα, κοντοσούβλι κ.ά. σας περιμένουν να τα γευτείτε και να τα απολαύσετε!

Εμπιστευτείτε το Prime Meat, επισκεφθείτε το στη Μάρπησσα και βιώστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία από τους ειδικούς στο καλό κρέας. Μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει στο Κρεοπωλείο Prime Meat αλλά και στο καλαίσθητου design Εστιατόριο Prime Meat, δύο top hotspot του άριστου κρέατος τα οποία συνδυάστηκαν ιδανικά για πραγματικούς meat lovers! Απολαύστε ψητό κρέας της αρεσκείας σας όπως ακριβώς το θέλετε, ταιριάζοντάς το με ολόφρεσκες σαλάτες, πατάτες ή ποτό και μοιραστείτε το απόλυτο prime βίωμα της αγαπημένης σας κρεάτινης γεύσης!

prime meat 107

prime meat 108

{https://www.instagram.com/reel/Cr5qRMZIwt2/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}

Όταν βραδιάσει, χαλαρώστε και απολαύστε πριν ή μετά το γεύμα σας, το αγαπημένο σας ποτό ή δροσερά cocktail στο bar του Prime Meat που εγγυάται την καλύτερη πρόγευση ή επίγευση στις εξαιρετικές γεύσεις που προσφέρονται!
Το Κρεοπωλείο και το Εστιατόριο Prime Meat στη Μάρπησσα της Πάρου, σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μοναδικές απολαύσεις κρεοφαγίας που θα λατρέψετε και θα σας μείνουν αλησμόνητες!
Prime Meat στη Μάρπησσα της Πάρου! Όλοι οι δρόμοι για την κορυφαία, ολοκληρωμένη εμπειρία κρέατος οδηγούν εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες:
primemeat.gr
Μάρπησσα, Πάρος, 84400
Τηλ. Κρατήσεων: +30 697 922 7780
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Στο fb: https://www.facebook.com/PrimeMeatParos/
Στο Instagram: https://www.instagram.com/primemeatparos/

{https://www.instagram.com/reel/Cr8THiSITjN/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos