Πάρος: Έφτασαν ήδη οι μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ στο νησί – Παρουσία σε άλλα 4 Κυκλαδονήσια

17 Ιουλίου 2023 19:58

Από πρωθυπουργικά χείλη, ακούστηκε πριν από λίγες μέρες η δέσμευση της κυβέρνησης για αναβάθμιση του ΕΣΥ και αναδιάρθρωση του ΕΚΑΒ ώστε η μάχη για την υγεία να κερδηθεί υπέρ του πολίτη.

Είναι γνωστά τα προβλήματα και οι αρρυθμίες στον τομέα αυτό και αρκετά τα περιστατικά μη έγκαιρης έλευσης ασθενοφόρου προς αρωγή πασχόντων συμπολιτών μας.

Άμεσα λοιπόν, αποφασίστηκε η παροχή συνδρομής στο ΕΚΑΒ από μοτοσικλετιστές που θα έχουν τη δυνατότητα άμεσης, έγκαιρης παρέμβασης σε επείγοντα περιστατικά.

Ήδη στην Πάρο και σε ακόμα 4 νησιά των Κυκλάδων με υψηλή τουριστική κίνηση, τη Σύρο, τη Νάξο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, οι μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ έφθασαν ήδη.

Η παρέμβαση υιοθετείται για πρώτη φορά και θα κριθεί φυσικά στην πράξη, ωστόσο δίνουν μια αχτίδα αισιοδοξίας καθώς δυστυχώς τα περιστατικά επείγουσας ανάγκης είναι το καλοκαίρι στα νησιά πολλά και η μάχη με το χρόνο δύσκολη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos