Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

25 Αυγούστου 2023 16:04

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Πέμπτη 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 και ώρα 10:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση του Πρακτικού Ι του ανοιχτού διαγωνισμού με αξιολόγηση μελέτης, κάτω των ορίων, για την εκτέλεση έργου με τίτλο: «Μονάδα αφαλάτωσης στην περιοχή Κρωτήρι Πάρου».
Θέμα 2ο: Έγκριση του Πρακτικού IΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων».
Θέμα 3ο: Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια σωλήνων πολυαιθυλενίου για την ανακατασκευή του δικτύου ύδρευσης του οικισμού των Λευκών Πάρου».
Θέμα 4ο: Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών ύδρευσης».
Θέμα 5ο: Έγκριση των πρακτικών ΙΙ και ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια χημικών προϊόντων».
Θέμα 6ο: Έγκριση του Πρακτικών Ι, ΙΙ και ΙΙΙ του ανοιχτού διαγωνισμού άνω των ορίων για την προμήθεια με τίτλο: «Αναβάθμιση συστήματος Τηλεμετρίας για ολοκληρωμένη διαχείριση υδατικού ισοζυγίου και ενεργειακού αποτυπώματος της ΔΕΥΑ Πάρου».
Θέμα 7ο: Λήψη απόφασης για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αρχιλόχου» στην πρόσκληση του Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» με τίτλο: «Κατασκευή, επέκταση ή / και αντικατάσταση παλαιών δικτύων ύδρευσης, μονάδων αφαλάτωσης και διύλισης τοπικής κλίμακας και δεξαμενές αποθήκευσης νερού» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2021-2027.
Θέμα 8ο: Έγκριση μελέτης για νέο δίκτυο ύδρευσης με αντικείμενο: «Σύνδεση δικτύων ύδρευσης Νάουσας & Παροικιάς Πάρου, με νέα μονάδα αφαλάτωσης Κρωτηρίου».
Θέμα 9ο: Τέταρτη αναμόρφωση Προϋπολογισμού του έτους 2023.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos