Πάρος: Υπογράφηκε η Σύμβαση για την υλοποίηση της επέκτασης της δυναμικότητας της ΕΕΛ Νάουσας (Βίντεο)

12 Σεπτεμβρίου 2023 19:24

Πάρος: Υπογράφηκε η Σύμβαση για την υλοποίηση της επέκτασης της δυναμικότητας της ΕΕΛ Νάουσας

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου «Νηρέας» στη Νάουσα, ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του έργου και υπογραφής της Σύμβασης έναρξης εργασιών, για το έργο της επέκτασης της δυναμικότητας της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Νάουσας.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο υποδομής συνολικού προϋπολογισμού 4.132.441 ευρώ και η χρηματοδότησή του εξασφαλίστηκε από το πρόγραμμα «Αναβάθμιση, επέκταση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένου νερού» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Με την ολοκλήρωση του έργου, η αναβαθμισμένη εγκατάσταση θα μπορεί να εξυπηρετεί τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας.

Επίσης το παραγόμενο επεξεργασμένο νερό, θα μπορεί να διατίθεται για απεριόριστη άρδευση, εξοικονομώντας έτσι χιλιάδες κυβικά πόσιμου νερού από το δίκτυο ύδρευσης.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και οι εργασίες υλοποίησής του θα ξεκινήσουν άμεσα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Στην εκδήλωση παρουσίασης και υπογραφής της Σύμβασης, μίλησαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Γ. Πούλιος και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΠ κ. Ν. Καραμανές.

vilogikos naoussas 201

Παρακολουθήστε σε βίντεο  την εκδήλωση.

{https://www.youtube.com/watch?v=E5SMESZO62c}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos