Α.Σ Πάρου: Ψήφισμα για το θάνατο του Σπύρου Λάβδα

13 Σεπτεμβρίου 2023 14:15

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου σε συνεδρίασή του στις 9 Σεπτεμβρίου 2023 εξέδωσε το παρακάτω ομόφωνο ψήφισμα:

Τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκαν τον αιφνίδιο θάνατο του συντοπίτη μας, δικηγόρου Σπύρου Λάβδα. Επιφανές στέλεχος της κοινωνίας της Πάρου και των Κυκλάδων, ο Σπύρος Λάβδας πρωταγωνίστησε για πολλές δεκαετίες στον νομικό, πολιτικό και κοινωνικό στίβο του τόπου μας. Ειδικότερα και σε σχέση με τον αγροτικό τομέα, υπήρξε για πολλά χρόνια Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου και μάλιστα σε εποχές που ήταν σε εξέλιξη πολύ δύσκολες και κρίσιμες νομικές υποθέσεις όπως οι δίκες για τον προσδιορισμό των οφειλών της Ένωσης στην πρώην ΑΤΕ. Η συμβολή του στην αίσια για τον Συνεταιρισμό έκβαση όλων αυτών θεμάτων ήταν καθοριστική και είχε σαν βάση την στέρεα νομική του κατάρτιση, αλλά κυρίως την μεγάλη αγωνιστικότητά του που πήγαζε από την βαθιά συνεταιριστική του συνείδηση. Ένθερμος θιασώτης της συνεταιριστικής και κάθε κοινωνικής και συλλογικής δράσης αφήνει παρακαταθήκη το παράδειγμά του σε όλους τους νομικούς και λοιπούς επιστήμονες της Πάρου για την ευθύνη και το χρέος της κοινωνικής προσφοράς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου, εκ μέρους όλων των μελών του Συνεταιρισμού, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και αποφασίζει, αντί στεφάνου, την δωρεά 500 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Πάρου που ο εκλιπών είχε θητεύσει πρόεδρος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΜΑΛΤΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos