Πάρος: Ημερίδα με θέμα την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης

13 Σεπτεμβρίου 2023 15:01

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συνεχίζοντας την προσπάθεια του για κοινωνική προσφορά στο νησί μας, σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου Αντιπάρου και την εταιρεία  Optiras, που δραστηριοποιείται στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης»

Που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στα Λιβάδια Παροικιάς. Καλούμε όλα τα μέλη μας και όσους άλλους επιθυμούν, να παρακολουθήσουν την ημερίδα, η οποία την επομένη θα συνοδευτεί και με άσκηση στην θάλασσα, με την συμμετοχή της Λιμενικής Αρχής, του Λιμενικού Ταμείου, της εταιρείας και του Ναυτικού Ομίλου Πάρου.

Η Άσκηση και η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκπαίδευσης μελών του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στην αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης εν τη γενέσει της, προκειμένου να αντιμετωπισθεί αρχικά έως την ανάληψη κύριας δράσης από εξειδικευμένα συνεργεία.

Ο θαλάσσιος τομέας ευθύνης του Ναυτικού Ομίλου για άμεση δράση, θα περιλαμβάνει τον όρμο της Παροικιάς και το στενό Πάρου Αντιπάρου.

Η δράση σε περιστατικό ρύπανσης είναι εθελοντική και θα συμμετέχουν μέλη του ΔΣ, αθλητές, προπονητές και μέλη του Ομίλου, με την χρήση των πλωτών και χερσαίων μέσων που διαθέτει ο Όμιλος, πάντα υπό τις οδηγίες της Λιμενικής Αρχής.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως μοναδικό σκοπό την προστασία του νησιού μας από τυχόν ρύπανση.

Γιατί Αγαπάμε την θάλασσα, Αγαπάμε το νησί μας και Φροντίζουμε να κρατήσουμε καθαρό το απέραντο γαλάζιο .

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos