Πάρος: Η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ανοίγει το σπίτι της! – Μαγειρεύει με τις φίλες της παριανές συνταγές όπως παλιά! (Βίντεο)

02 Νοεμβρίου 2023 19:29

Το σπίτι της στη Νάουσα ανοίγει στο βίντεο που ακολουθεί η παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Εκεί υποδέχεται τις φίλες της και όλες μαζί μαγειρεύουν παρέα πατροπαράδοτες παριανές συνταγές όπως κατσικάκι με πατάτες στον ξυλόφουρνο, πρωτοφούρνι, σαλάτες με παριανά καλούδια από το μπαξέ όλα πεντανόστιμα να «μοσχοβολούν» Πάρο!

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εκτός από το σπίτι της ανοίγει και την καρδιά της εξομολογούμενη ότι από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήταν περιστοιχισμένη από παριανές γυναίκες που μαγείρευαν παραδοσιακά κι εκείνη «έκλεβε» την τέχνη τους!

Η ίδια και οι φίλες της μοιράζονται μαζί μας γαστρονομικές αναμνήσεις από την παλαιά Πάρο καθώς σκοπός της σεφ είναι όπως μας λέει να περάσουν οι γεύσεις της Πάρου από γενιά σε γενιά.

Μετά τα παρεϊστικα μαγειρέματά της, στρώνει τραπέζι για να απολαύσει μαζί με τις προσκεκλημένες τα αγαθά του μαγειρικού τους κόπου!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=msbWaISV33Y}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos