Πάρος: Στο «μικροσκόπιο» της Δημοσκόπησης η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη – Τι μας απάντησαν ότι θα πρέπει να προσέξει η νέα δημοτική αρχή;

02 Νοεμβρίου 2023 19:46

Αναμφίβολα η διευκόλυνση και η βελτίωση της ζωής του πολίτη σε επίπεδο καθημερινότητας είναι ένα ζήτημα που άπτεται των καθηκόντων κάθε δημοτικής αρχής.

Σε σχετικό ερώτημα της Δημοσκόπησης του psts.gr το οποίο ζητά από τους παριανούς πολίτες να «υποδείξουν» τον τομέα που θα πρέπει να προσεχθεί περισσότερο από τη νέα δημοτική αρχή ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους, εκείνοι απάντησαν τι τους «προβληματίζει» καθημερινά και σε ποιες βελτιώσεις προσβλέπουν με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής διοίκησης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της Δημοσκόπησης, περισσότεροι από το ένα τρίτο των συμμετεχόντων, φαίνεται να θεωρούν το κυκλοφοριακό τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για την καθημερινή τους ζωή στο νησί, καθώς το 34,7% επέλεξε το κυκλοφοριακό ως τομέα που χρήζει βελτίωσης.

Το 23,7% όσων πήραν μέρος στη σφυγμομέτρηση της παριανής κοινής γνώμης, θεωρεί τομέα που πρέπει να βελτιωθεί την αποκομιδή των απορριμμάτων και το 19,9% τις δομές περίθαλψης/κοινωνικής πρόνοιας.

«Παράπονα» φαίνεται πως έχει με το οδικό δίκτυο το 11,7% του κόσμου, ενώ το 2,7 απάντησε ότι θα ήθελε καλύτερες σχολικές υποδομές και δίκτυο ύδρευσης.

Το 1,5% θεωρεί ότι πρέπει να βελτιωθεί ο τομέας της ανακύκλωσης ενώ το 1,3% «ψηφίζει» χώρους πρασίνου.

Επίσης 1,5% των συμμετεχόντων υπέδειξαν κάποιον άλλο τομέα που τους απασχολεί ως προτεραιότητα στην καθημερινότητά τους, ενώ το 0,2% απάντησε στο ερώτημα Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

dimo 678

Πάρος – Δημοσκόπηση: Αυτό θα πρέπει να είναι το έργο πρώτης προτεραιότητας για τη νέα δημοτική αρχή σύμφωνα με τους παριανούς πολίτες!

Πάρος – Δημοσκόπηση: Οι παριανοί πολίτες μίλησαν! – Τι απάντησαν σχετικά με την προοπτική απομάκρυνσης του εμπορικού λιμανιού από την Παροικία; Πάρος – Δημοσκόπηση: Οι παριανοί πολίτες μίλησαν! – Τι απάντησαν σχετικά με την προοπτική απομάκρυνσης του εμπορικού λιμανιού από την Παροικία;

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos