Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

03 Νοεμβρίου 2023 14:49

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τετάρτη 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 και ώρα 10:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Παροικίας, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής  παραλαβής για το έργο: «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση του ΒΙΟΚΑ Παροικίας Πάρου με σκοπό την τριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων».

Θέμα 2ο: Έγκριση τροποποίησης και παράτασης της σύμβασης προμήθειας με τίτλο: «Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου και ελέγχου ποιότητας σε ζώνες του υφιστάμενου δικτύου μεταφοράς και διανομής του πόσιμου νερού του Δήμου Πάρου».

Θέμα 3ο: Απόφαση υποβολής αίτησης τροποποίησης Τεχνικού Δελτίου του έργου: «Σύνδεση δικτύου ύδρευσης Αγ. Υπακοής με το δίκτυο αφαλάτωσης και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου και ελέγχου ποιότητας σε ζώνες του υφιστάμενου δικτύου μεταφοράς και διανομής του πόσιμου νερού του Δήμου Πάρου», λόγω μερικής τροποποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του 2ου υποέργου με τίτλο «Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υδατικού ισοζυγίου και ελέγχου ποιότητας σε ζώνες του υφιστάμενου δικτύου μεταφοράς και διανομής του πόσιμου νερού του Δήμου Πάρου» προς την ΕΥΔΕ του ΥΠΕΣ.

Θέμα 4ο: Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια με τίτλο: «Αναβάθμιση συστήματος Τηλεμετρίας για ολοκληρωμένη διαχείριση υδατικού ισοζυγίου και ενεργειακού αποτυπώματος της ΔΕΥΑ Πάρου».

Θέμα 5ο: Αίτηση ΟΤΕ για τοποθέτηση οπτικής ίνας κατά τη διάρκεια του έργου αποχέτευσης στον οικισμό των Λευκών.

Θέμα 6ο: Αίτηση ΟΤΕ για ενοικίαση χώρου στην οροφή δεξαμενής για τοποθέτηση κεραίας.

Θέμα 7ο: Αίτηση παράτασης χρονικής διάρκειας έργου: «Επέκταση αποχέτευσης Αγ. Αναργύρων Νάουσας»

Θέμα 8ο: Αίτηση παράτασης χρονικής διάρκειας έργου: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Φ/Β Σταθμού ισχύος 500kW με ενεργειακό συμψηφισμό (net metering) στο Κρωτήρι Παροικιάς»

Θέμα 9ο: Αίτηση φοιτητή για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης στη ΔΕΥΑΠ.

Θέμα 10ο: Απόφαση λήξης σύμβασης ενοικίασης χώρου για εγκατάσταση ύδρευσης.

Θέμα 11ο: Τρίτη αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος του έτους 2023.

Θέμα 12ο: Έκτη αναμόρφωση Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023.

Θέμα 13ο: Τροποποίηση πινάκων κατάταξης, διοριστέων και απορριπτόμενων της ΣΟΧ 1/2023 της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos